Livrare si retur

În cât timp se livrează produsele?

Pentru produsele regăsite în stoc, după confirmarea comenzii, livrarea durează aproximativ:

- 1-3 zile pentru comenzile plasate în timpul săptămânii
- 3-5 zile pentru comenzile plasate în weekend
- pentru restul produselor, termenul de livrare este stabilit în momentul confirmării comenzii.
În cazul modificării termenului de livrare, veți fi informat atât telefonic, cât și prin e-mail.

Livrarea produselor se face prin serviciul de curierat.

Calculul valorii de transport se face direct in cosul de cumparaturi pentru localitatile cuprinse in ZONELE DE LIVRARE 0 si 1 (tabelul de mai jos), localitati pentru care NU se percep km exteriori. Pentru celelalte localitati, calculul costului de transport se va face functie de localitatea de livrare solicitata.


Returul produselor comandate

Conform OU 34/2014 produsele comandate online prin intermediul site-ului sau telefonic se pot returna în maxim 14 zile de la primirea acestora printr-un serviciu de curierat. În acest sens vă rugăm sa descărcați din site „Formular retur" sa îl completați cu datele cerute și sa îl trimiteți către Prami Sprint prin e-mail, curierat.Toate datele necesare expediției se găsesc la rubrica „Contact"

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

Informaţii privind exercitarea dreptului de retragere

Aveţi dreptul de a returna produsele cumparate (exceptie produsele de igiena personala: saltele antiescare, inaltator toaleta, fotolii cu toaleta, etc.) fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data primirii lor prin curier. Pentru a vă exercita dreptul de retur trebuie să ne informaţi in scris in cele 14 zile de la primire, cu privire la decizia dumneavoastră de returnare utilizând formularul de retur de pe site sau pe adresa de email contact@prami.ro.

Coletul trebuie trimis inapoi fie printr-o firma de curierat (cu plata transportului la expeditor) fie trimitand noi curierul dupa produs, urmand ca taxele de transprot sa fie scazute din contravaloarea sumei de returnat.

Suma de returnat se va livra intr-un cont bacar indicat de catre cumparator in termen de 14 zile de la data primirii coletului.

Clientul va putea solicita returnarea sau schimbarea produsului, in termen de 14 zile de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Costurile de retur si de transport pentru produsul returnat si cel inlocuit, daca este cazul, sunt suportate de catre consumator. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 14 de zile de la anuntarea returului, intr-un cont bancar indicat de cumparator.

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

In cazul in care pentru produs este emis un certificat de garantie si se constata neconformitatea in perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 si a altor dispozitii legale in vigoare.

NOTA:In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte, impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie, instructiuni etc.).

In cazul in care produsul a fost folosit, valoarea de retur se va diminua, urmand a fi stabilita si cominucata clientului dupa verificarea produsului returnat. Amintim ca produsele de igiena personala nu se pot returna dupa desigilare.

 

 

 

Formular retur produse


Copyright Prami Srint SRL © 2013 Facebook Twitter gplus Skype